Sunday, May 22, 2011

spring Wind.

daily Meal.


hello there..
try dancing around with a windmill.have a lovely day..


8 тhoughts:

Небеска Тимјановна said...

Прекрасни фотографии, доволно е човек да ги погледне за да му се разубави денот! Сончевата светлина е навистина чудотворна :)

kristina said...

Ти благодарам Небеска.. :)

drenka said...

ова е баш креативно!Баш ми се допаѓа!!! Браво!

kristina said...

Благодарам Дренка.. ме радува! :):)

Aleksandra Shekutkovska said...

sakam windmills :) ! :)

kristina said...

Кажи бои и твои се...
Јас сакам лисица(беџ).. прекрасна е твојата лиска! <3

The Fire Inside Me said...

прекрасни фотографии :)

kristina said...

Благодарам.. за фотографиите се виновни Исток, Пепица и сончевите зраци :):)

Post a Comment

dear reader,
thanks so much for dropping by and sharing your thoughts.
your comments make my day!
<3